Over ons

Het werken met hout- en bouwmaterialen zit al van oudsher in onze genen. Zowel Rob’s vader en grootvader waren werkzaam in de hout- en bouwmaterialen.

De keuze van Rob Gerards voor een bouwkundige opleiding na de middelbare school lag dus voor de hand. Ook de gedachte om later een eigen bedrijf te starten speelde al in 1978, want toen werd het aannemersdiploma behaald.

Na het behalen van het MTS diploma bouwkunde in 1976 heeft Rob bij diverse grote en middelgrote aannemers in de regio hoofdzakelijk kantoorwerkzaamheden uitgevoerd. In diverse functies heeft hij ervaring opgedaan in bijna alle facetten van de aannemerij, zoals werkvoorbereider, inkoper, calculator tot en met hoofd bedrijfsbureau en projectmanager. Hij heeft dus in de keuken kunnen kijken bij diverse bouwbedrijven en hierbij heel veel kennis en kunde verworven die hij nu dagelijks kan inzetten bij zijn werkzaamheden voor Bouwbedrijf Gerards.

Bouwbedrijf Gerards is in 2010 opgericht door zoon Ramon Gerards. Hij had destijds de nodige vakopleiding achter de rug en voldoende praktijkervaring opgedaan als timmerman. Ondanks de bouwcrisis die op dat moment in volle gang was heeft het bedrijf vanaf de oprichting de noodzakelijke omzet kunnen behalen, waardoor Rob in 2013 besloten heeft om toe te treden als vennoot om gezamenlijk met Ramon de schouders te zetten onder een verdere uitbouw van het bouwbedrijf in de toekomst.

Onze zekerheden

Bouwbedrijf Gerards V.O.F. is lid van Bouwend Nederland.

bouwendnederland_logo

Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 4300 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Bouwend Nederland stimuleert de verdere professionalisering van de bouwsector door het aanbieden van programma’s gericht op de bedrijfsvoering van bouwondernemingen. Men richt zich daarbij op bewustwording en in toenemende mate ook op ondersteuning van leden bij de toepassing van kennis in het bedrijf.

Afgesloten verzekeringen

Meeùs Bouw&Infra / Bouwend Nederland B&U Aansprakelijkheidsverzekering.
Meeùs Bouw&Infra / Bouwend Nederland B&U Constructieverzekering.

Diploma

Vakdiploma Burgerlijke en Utiliteitsbouw (zg. Aannemersdiploma) afgegeven door het AVBB op 13 juli 1978.

Contactgegevens

Adres
Bouwbedrijf Gerards V.O.F.
Koningsgraven 24
6363BE Wijnandsrade

Contact & Service
info@bouwbedrijfgerards.com
tel: 045 - 524 34 10
mobiel: 06 46 19 08 62