Onze partners

Lugé Haarden   Verkoop en montage van haarden en kachels
Oudenboschstraat 36C
Wijnandsrade

www.luge-haarden.nl
info@luge-haarden.nl

In de bouwwereld is samenwerking met zakelijke partners de normaalste zaak van de wereld en van groot belang. Bijna ieder project is uniek en vraagt iedere keer weer opnieuw de samenwerking van vele vaak gespecialiseerde partijen om te komen tot het gewenste eindresultaat. Goede afspraken met betrouwbare partners in dit tijdelijke samenwerkingsverband zijn dan ook zeer belangrijk voor het slagen van het project, alle deelnemers moeten werken aan het gemeenschappelijke doel.

Wij kiezen de partners waarmee wij samenwerken dan ook zeer zorgvuldig.

Tevreden klanten

Bouwbedrijf Gerards heeft ons prima en deskundig geadviseerd en begeleid tijdens de renovatie van ons pand uit 1921. De werkzaamheden werden volgens afspraak en in goed onderling overleg uitgevoerd. Kortom wij zijn zeer tevreden!

De calculatietekening die door Rob werd gemaakt kon ik meteen gebruiken voor de aanvraag van de bouwvergunning. De voorbereiding en de uitvoering werd door Bouwbedrijf Gerards tot in de puntjes verzorgd. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat.

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Rob en Ramon van Bouwbedrijf Gerards de werkzaamheden bij ons hebben verzorgd. Echte vakmensen die het hele traject van voorbereiding tot oplevering voor hun rekening nemen en met je meedenken als klant. We kunnen ze dan ook zeker aanbevelen!

Contactgegevens

Adres
Bouwbedrijf Gerards V.O.F.
Koningsgraven 24
6363BE Wijnandsrade

Contact & Service
info@bouwbedrijfgerards.com
mobiel: 06 46 19 08 62